Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret ja Jyväskylän Kokoomusopiskelijat järjestävät hauskan iltapäivän reippailun ja loistavan seuran merkeissä 15.3. L-rakennuksen ja U-rakennuksen välisellä tenniskentällä (Seminaarinmäen kampusalue, Jyväskylän Yliopisto). Tarkoituksena on pöllyttää lunta oikein urakalla lumifutiksen merkeissä – klo 16 nuoret kokoomuslaiset pelaavat paikallisia nuoria vihreitä vastaan ja klo 17 vähän sekalaisempi kokoomuslaisten porukka pelaa toisen pelin vielä salassa pidettävää vastusta vastaan.

Tule paikalle klo 15-18 viettämään hauska iltapäivä/alkuilta rennossa seurassa, hengailemaan, kuuntelemaan musaa ja kannustamaan pelaajia – ota kaverisikin mukaan! Piipahda ihmeessä kurkkaamassa meininki tai viihdy ihan koko tapahtuman ajan. Makkaraa (myös vegevaihtoehto) ja virvokkeita jaossa, jatkot Opinkiven saunalla (saunaosuus maksullinen muille kuin kokoomuslaisille).

Nähdään Lumifutiksessa! (Lisäinfoa Facebookissa tapahtumassa ”Lumifutis” Jyväskylän Kokoomuksen Nuoret -sivulla tai www.jyvaskylankokoomusnuoret.fi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *