RALLI-SummerGames Jyväskylässä 4.8.2012

Lauantaina 4.8. pärähtää Jyväskylässä

Mistä on kyse?

Ralliviikonlopun lauantaina on mahdollisuus nauttia hyvästä kokoomusnuorekkaasta seurasta. Ralli-SummerGames jatkaa Kokoomuksen Nuorten Liiton SummerGames-tapahtuman apinointia. Alunperin tämä jo perinteeksi muodostunut apinointi aloitettiin Tampereella CITY-SG:n muodossa ja nyt on aika laajentaa toimintaa Keski-Suomeen. Jyväskylän Neste Oil Rally on oivallinen tapahtuma, jonka yhteyteen on erinomaisen hyvä järjestää myös kokoomusnuorekasta tapahtumatoimintaa.

Tapahtuman kulku:

1. Ensin on luvassa kaupunkiin tutustumista kävelykierroksen ja toiminnallisen tietovisan muodossa. Kokoontumispaikkana tällä tietovisalla toimii Kompassi. Kokoontuminen Kompassilla Sokoksen edessä klo 17.

2.Tämän jälkeen on klo 19 alkaen varattu Ralli-SG -kansalle tila Kauppalaisseuralta (Väinönkatu 30) illanviettoa ja saunomista varten. Paikan päällä on luvassa ajankohtaista katsausta ja tulevia kuntavaaleja koskevaa puheensorinaa.

3. Kun koko porukka on saunotettu ja illan keskustelujen asialista käyty loppuun, on aika siirtyä porukalla tutustumaan Suomen Ateenan pubikulttuuriin. Hauskan pidolta ja hyvien tyyppien seuralta et tässä tapahtumassa voi välttyä! Lisää infoa tarkemmasta aikataulusta ja ohjelmasta tulee myöhemmin.

Miten voin ilmoittautua mukaan hyvien tyyppien joukkoon?

Facebook-ilmoittautumisen lisäksi sinun on ilmoittauduttava sähköpostitse osoitteeseen milla.brandtell@kokoomusnu​oret.fi

Näin varmistat paikkasi kesän kuumimmassa ja ehdottomasti parhaimmassa kokoomusnuorekkaassa tapahtumassa! Tervetuloa!

Järjestäjä: Keski-Suomen Kokoomusnuoret
Kyselyt: Olli Marjalaakso, 045 31 72 651 ja Milla Brandtell, 040 7061607

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *